El canvi climàtic està a l’ordre del dia. Espanya s’ha proposat ser un país neutre quant a emissions de CO₂ per al 2050. El sistema més eficient per a produir electricitat és la generació d’energies renovables. Sol, vent i aigua. Cadascun d’aquests recursos posseeix unes característiques diferents però tots coincideixen que aposten pel medi ambient. Són recursos nets i inesgotables que s’obtenen a través de la naturalesa. I apostar per ells significa apostar per un medi ambient més net i sense residus.

Energíes renovables

El desenvolupament de les energies netes (energies renovables) és imprescindible per a combatre el canvi climàtic i limitar els seus efectes més devastadors. Existeixen diverses tipologies:

 • Fotovoltaica. A través de panells fotovoltaics, es transforma la radiació solar en electricitat.
 • Solar tèrmica. Una de les formes d’aprofitament directe de l’energia solar és la que s’aconsegueix mitjançant la instal·lació termosolar: l’energia del sol es transforma en energia tèrmica i genera aigua calenta sanitària per al consum humà.
 • Eòlica. És una font d’energia renovable que utilitza la força del vent per a generar electricitat. És a dir, l’energia eòlica és l’aprofitament de l’energia cinètica de les masses d’aire.
 • Biomassa. Energia procedent de l’aprofitament de la matèria orgànica i industrial formada en algun procés biològic o mecànic. Normalment inclou residus d’activitats agrícoles, forestals….
 • Hidràulica. És aquella energia que s’obté de l’aprofitament de les energies cinètiques i potencials del corrent de l’aigua, salts d’aigua o marees.
 • Geotèrmica. En algunes zones, la terra emmagatzema energia en forma de calor, per la qual cosa es podria dir que és l’energia geotèrmica és la font d’energia provinent de baix de la superfície de la terra

Avantatges

 • Il·limitats

 • No genera gasos d’efecte d’hivernacle ni residus tòxics

 • Són respectuoses amb el medi ambient

 • Més segures per a la nostra salut

 • Afavoreixen la independència energètica

energías renovables - estudio solar

Estudio Solar

La situació crítica que viu el nostre planeta ha provocat que moltes persones apostin per les energies renovables. Recursos il·limitats, sostenibles i nets, que no danyen el medi ambient i respecten al màxim l’impacte que es genera sobre el planeta a llarg termini. En Estudio Solar som una empresa compromesa amb el medi ambient i el desenvolupament sostenible i el fem creant un model energètic més eficient. Solucions per a la teva llar que estalvien diners guanyant en salut i benestar per al futur. 

Un món més sostenible és possible.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad