QUI SOM

Estudio Solar S.L.

El nostre major compromís és la qualitat i satisfacció del client.

EXPERTS EN ENERGIES RENOVABLES

Estudio Solar

Som una empresa de València del sector de l’energia solar. Estem en creixement continu, especialitzats en projectes d’instal·lació d’equips solars tèrmics.

Malgrat els difícils moments que travessa l’economia, sobretot en el sector industrial, som líders nacionals en la instal·lació d’equips solars tèrmics en llars espanyoles. Estem molt orgullosos de poder afirmar això, perquè és possible gràcies a la confiança que milers de famílies dipositen dia rere dia en nosaltres.

 

COMPROMÍS

Un món més sostenible és possible

La forma en la qual l’home ha utilitzat l’energia per a escalfar l’aigua s’ha transformat i evolucionat, però mai com ara. Si abans escalfàvem l’aigua amb energies que danyaven el medi ambient, actualment l’home ha pogut fer un pas més en l’evolució. Vam aprendre a escalfar l’aigua amb energia solar i així la gent va poder oblidar-se del gas butà, gas natural i dels termos elèctrics.

Aquest pas evolutiu ens està permetent utilitzar aquesta energia de manera sostenible i de forma molt més eficient.

En Estudio Solar li proposem que ens acompanyi cap a un món més sostenible.

MÉS EFICIENT

Tecnologia d’última generació per a assegurar la màxima eficiència i qualitat

MILLOR SERVEI

T’assessorem en tot moment realitzant totes les gestions necessàries per a la instal·lació

MÉS ESTALVI

Els nostres equips aconsegueixen una major satisfacció per la seva ràpida amortització i estalvi

MILLORA CONTÍNUA

Treballem duro per a millorar contínuament la nostra qualitat

COMPROMESOS AMB EL DEMÀ

Compromís amb el medi ambient

Som una empresa compromesa amb el medi ambient i el desenvolupament sostenible.

El nostre compromís consisteix a continuar apostant per les energies renovables i a poc a poc crear un model energètic més sostenible i eficient, que respecti al nostre vell amic, el planeta.

AJUDA AL PLANETA

Un món més sostenible és possible

La forma en la qual l’home ha utilitzat l’energia per a escalfar l’aigua s’ha transformat i evolucionat, però mai com ara. Si abans escalfàvem l’aigua amb energies que danyaven el medi ambient, actualment l’home ha pogut fer un pas més l’evolució, vam aprendre a escalfar l’aigua amb energia solar. Aquest pas evolutiu ens està permetent utilitzar aquesta energia de manera sostenible i de forma molt més eficient.

En Estudio Solar et proposem que ens acompanyis i que tu també facis el pas. Ells ho han fet ja i estan molt satisfets amb el canvi: Opiniones Estudio Solar.

ASSESSOREM EN TOT MOMENT

El 90% dels nostres clients

provenen d’altres clients satisfets

El nostre objectiu principal és aconseguir la plena satisfacció del client, perquè són els ambaixadors de la nostra marca.
Ho aconseguim mitjançant l’excel·lència tècnica, productes innovadors de la més alta qualitat fabricats a Espanya i un cuidat servei tècnic altament capacitat.

ENS ADAPTEM

La seva satisfacció és la nostra millor referència

Realitzem i executem tot tipus de projectes. Gràcies a l’experiència desenvolupada durant aquests anys, adeqüem cada projecte a les necessitats específiques dels nostres clients.

Vols informació sobre algun dels nostres productes?

Emplena aquest formulari i rampell ens posarem en contacte amb tu

    He llegit i accepto la vostra Política de Privacitat.

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
    Privacidad