ESTUDIO SOLAR

EVOLUCIÓ I ÈXIT DE LES ENERGIES RENOVABLES

Christian Gálvez, prologuista de l’obra. Edició de col·leccionista numerada de 2000 exemplars.

ENERGIA SOLAR

FUNCIONAMENT, EVOLUCIÓ I BENEFICIS DE LES PLAQUES SOLARS

L’energia solar no sols és l’energia del futur, sinó la del present. És la idea fonamental que vertebra les pàgines d’aquesta obra en les quals es va donant compte, de quin és la trajectòria que ha seguit aquesta manera d’obtenir els recursos energètics necessaris per al progrés.

A mesura que les plaques solars fotovoltaiques van multiplicant-se tant en els entorns urbans com en el món agropecuari i en la indústria, ens anem acostumant a considerar normal que el Sol sigui la força que ens sustenta.

Des de l’antiguitat, l’ésser humà ha aprofitat la calor del sol. S’han orientat les cases en virtut del moviment solar, una cosa que de nou s’ha reprès amb força i que es denomina energia solar passiva. Però és en el segle XIX quan es comença a pensar en la possibilitat real i factible de fer que les màquines funcionin amb la força i energia que proporciona el Sol.

Al llarg del segle XX, es viu una pugna entre el fet solar i les energies tradicionals. La carrera espacial va servir d’esperó, de motor per al desenvolupament de les tecnologies solars. Però és ara, en el segle XXI, davant la imperiosa necessitat de barrejar l’eficiència amb una manera d’energia barata i neta, quan la societat ha comprès per fi que el model energètic, ha de canviar definitivament.

I tot això, passa per l’energia solar. En aquesta espectacular obra tècnica, sabrem que diferents tecnologies existeixen, com funcionen, quines modalitats ofereix el mercat i quines són les expectatives de futur. Un futur que ja ha arribat, perquè, com indiquem en el primer paràgraf, l’energia solar no està per arribar, sinó que és tremendament necessari en el nostre present.

APLICACIONS DE L’ENERGIA SOLAR

ESTALVI ECONÒMIC I PROJECTES DE CASES SOLARS

La radiació que prové del sol és la gran i principal font d’energia en tota la terra. Sabem que una petita part d’aquesta abundant energia, és retinguda pel planeta i la resta es dissipa camí de l’espai exterior. Les plantes, per exemple, utilitzen una part d’aquesta energia retinguda en els seus processos de creixement que, al seu torn, es transfereix al regne animal a través de les cadenes d’alimentació.

Al llarg de milions d’anys, part dels vegetals i animals morts i enterrats han sofert processos de transformació que, segons les teories més acceptades, han derivat en les denominades energies fòssils, com són el carbó, petroli i gas natural. Pensem que quan l’ésser humà empra aquest tipus d’energia, el que està fent en realitat és consumir en molt poc temps alguna cosa que s’ha anat acumulant en la Terra al llarg de la seva formació.

Les energies fòssils s’obtenen dels jaciments, i per a això cal obrir mines o pous. Perquè aquesta extracció resulti viable en l’econòmic, el preu del combustible ha de compensar aquests grans costos d’explotació i distribució, a més, des d’un mer punt físic, l’energia utilitzable proporcionada pel combustible, ha de ser major que l’energia que s’empra en l’extracció, preparació i distribució d’aquest, és a dir, que la seva explotació i utilització han de ser rendibles tant des del punt de vista econòmic com des de l’energètic. Tot això sense comptar, a més, que s’haurien de tenir en compte altres aspectes com ara l’impacte Social i Mediambiental

.

LES ENERGIES RENOVABLES

2 Luxosos volums format Tècnic, enquadernació en Martello Metallic Solar, i estampacions en “Plata de Primera Ley”.

EQUIP TÈCNIC I HUMÀ

Una realització i edició exclusiva d’ESTUDIO SOLAR RENOVABLES, efectuada per més de 500 persones que componen el seu equip humà.

5 ANYS DE INVESTIGACÖN

Temps d’execució des del seu començament de producció fins a la seva primera edició, la millor obra de recerca sobre les energies renovables.

EDICIÓ NUMERADA

Objecte de desig de col·leccionistes i profans, conté un certificat Notarial per Don José Rivas Guardo, de quantitats realitzades i valor econòmic de l’obra.

Obra prologada per Christian Gálvez

 

Actor, escritor, reportero y presentador de televisión, debutó como actor en la pequeña pantalla con solo 15 años de edad, en la serie “Médico de familia”. Posteriormente trabajó en las series “La casa de los líos” y “Al salir de clase”, y también como reportero en el programa “Caiga quien caiga”, donde su figura cobró mayor notoriedad. Fue entonces cuando Telecinco le escogió para presentar el famosos concurso “Pasapalabra”, que le llevó a obtener numerosos premios televisivos como el Premio “Ondas 2008” o el Premio “La Alcazaba 2015” al mejor presentador de televisión.

ISBN 978-84-16727-31-5

Vols informació sobre algun dels nostres productes?

Emplena aquest formulari i rampell ens posarem en contacte amb tu

    He llegit i accepto la vostra Política de Privacitat.

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
    Privacidad