SOM UN 70% AIGUA

Cada 15 dies renovem completament tota l’aigua del nostre cos.

En Estudio Solar Renovables, posem al seu abast la tecnologia adequada per a garantir la màxima qualitat de l’aigua en la seva llar, amb els nostres equips complementaris d’Osmosi Inversa i Descalcificador.

EQUIP DOMÈSTIC D’OSMOSI INVERSA

Estudio Solar Osmosi

Estudio Solar Osmosi, és un sistema que elimina de l’aigua partícules, sals dissoltes i altres elements poc desitjables, mitjançant la tècnica d’Osmosi inversa, proporcionant aigua de gran qualitat per al consum en la llar.

Què és l’osmosi inversa?

L’osmosi és un fenomen natural que fa que l’aigua es desplaci a través d’una membrana semipermeable des d’una solució més diluïda cap a una altra amb major concentració en sals fins a aconseguir l’equilibri entre totes dues solucions.

Quan s’aplica una certa pressió en la solució més concentrada, s’inverteix el procés natural, desplaçant l’aigua des d’aquesta cap a la solució més diluïda, quedant les impureses i sals en la part més concentrada. D’aquesta manera, s’obté una aigua més pura i més saludable per al consum

.

AVANTATGES DE L’OSMOSI INVERSA

Perquè triar Estudio Solar Osmosi?

Per l’Estalv

No serà necessari comprar aigua embotellada, amb l’enorme estalvi econòmic que això suposa, a més de no tenir cap mena de consum energètic.

La Comoditat

Oblidi’s de carregar amb el pes de l’aigua embotellada per a la seva llar, la producció d’aigua és completament automàtica, tindrà aigua de la major qualitat, disponible a l’instant (fins a 3,5 litres). El nostre sistema pot produir fins a 150 litres al dia i el seu manteniment és mínim.

 

FILTRE DE SEDIMENTS

S’eliminen partícules sòlides en suspensió superiors a 5µm com a pols, sorra i cabell.

MEMBRANA DE CARBÓ ACTIU

Protecció enfront de l’acció del clor mitjançant pre-filtres de membrana semipermeable de carbó actiu granular.

MEMBRANA D'OSMOSI INVERSA

S’eliminen entre el 85% i 95% de sals i metalls pesants. Així mateix, es bloquegen bacteris i virus.

MILLORA EL SABOR DE L'AIGUA

L’aigua s’acumula en un tanc de 3,5 litres, permetent disposar en tot moment d’aigua purificada.

DESCALCIFICADOR D’AIGUA

Estalviï descalcificant l’aigua

Els nostres equips descalcifiquen l’aigua perquè recuperi les seves propietats originals, eliminant l’excés de calç i impureses.

Inverteixi en la seva salut, fent l’aigua molt més adequada per al consum, la higiene i la neteja en la seva llar, a més d’invertir en estalvi.

Reduir al 50% les despeses destinades a productes antical, de bellesa i de neteja és només una de les maneres d’estalviar amb el nostre equip. A més també rebaixarà les seves factures energètiques, i gràcies al seu programador intel·ligent, podrà optimitzar el consum d’aigua en el lavabo. El seu sistema de regeneració optimitzada electrònicament redueix a la meitat el consum de sal.

Què és la descalcificació?

Descalcificar consisteix a eliminar a través d’intercanvis iònics la duresa de l’aigua deguda a l’excés de calci i magnesi, que són els causants de provocar incrustacions en les instal·lacions.

L’aigua passa a través d’un llit de resina que, gràcies a les seves característiques químiques, s’encarrega d’atreure i retenir la calç sense alterar la característica d’aigua potable. Així doncs, a diferència d’altres sistemes (imants o electroimants) la calç a la sortida del tractament no existeix.

AVANTATGES DEL DESCALCIFICADOR

Perquè triar Estudio Solar Descalcificador?

Per l’Estalvi econòmic

Alliberar de calç les canonades i els electrodomèstics de la seva llar li farà reduir en un 90% les avaries d’aquests, així com el consum directe de productes relacionats amb ella. Quant gasta en sals per al rentavaixella? Quant en productes de neteja per al seu bany i dutxa? Ara pot estalviar-se tot això utilitzant el millor descalcificador per a la llar del mercat, el nostre Estudio Solar Descalcificador fabricat a Espanya.

Per l’Estalvi energètic

L’aigua descalcificada s’escalfa abans que l’aigua dura. Ja que la calç és un aïllant de la calor. Això ens aportarà un estalvi molt important en consum energètic. Tant si tenim acumuladors, termos o calderes. En escalfar l’aigua l’estalvi oscil·la entre un 30% i un 40% de consum energètic. Cuidarem així el medi ambient, perquè no serà necessari gastar més litres per a escalfar l’aigua, ni gastar més energia.

 

FILTRE DE SEDIMENTS

S’eliminen partícules sòlides en suspensió superiors a 5µm com a pols, sorra i cabell.

MEMBRANA DE CARBÓ ACTIU

Protecció enfront de l’acció del clor mitjançant pre-filtres de membrana semipermeable de carbó actiu granular.

MEMBRANA D'OSMOSI INVERSA

S’eliminen entre el 85% i 95% de sals i metalls pesants. Així mateix, es bloquegen bacteris i virus.

MILLORA EL SABOR DE L'AIGUA

L’aigua s’acumula en un tanc de 3,5 litres, permetent disposar en tot moment d’aigua purificada.

ON S’INSTAL·LA EL SISTEMA DOMÈSTIC D’OSMOSI INVERSA?

El sistema d’osmosi inversa d’Estudio Solar, està dissenyat per a la seva instal·lació sota l’aigüera, per la qual cosa queda ocult i disposa d’una aixeta dispensadora amb disseny discret i elegant per a instal·lar en els fogons de la cuina.

ON S’INSTAL·LA EL SISTEMA DOMÈSTIC DE DESCALCIFICADOR?

Estudio Solar Osmosi, és un sistema que elimina de l’aigua partícules, sals dissoltes i altres elements poc desitjables, mitjançant la tècnica d’osmosi inversa, proporcionant aigua de gran qualitat per al consum en la llar.

En el seu procés, no utilitza cap mena d’additiu ni producte químic, proporcionant aigua per al consum amb fàcil manteniment i baix cost

.

Vols informació sobre algun dels nostres productes?

Emplena aquest formulari i rampell ens posarem en contacte amb tu

    He llegit i accepto la vostra Política de Privacitat.

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
    Privacidad