AEROTERMIA ACS

 

És una tecnologia neta que extreu fins a un 80% de l’energia de l’aire.

ENERGIA TÈRMICA DE L’AIRE

Produeix més energia de la qual consumeix.

 

L’aire que ens envolta representa una massa tèrmica amb un potencial energètic enorme. És una energia que ens ofereix la naturalesa i està disponible per a tots. Simplement necessitem un equip que la recuperi i la transfereixi al nostre habitatge:: màquines de aerotermia.

Les màquines de aerotermia són bombes de calor d’última generació dissenyades per a aportar aigua calenta tots els dies de l’any. 

És una tecnologia que uneix electricitat, mecànica i química per a aprofitar l’energia de l’aire.

NO EMET FUMS

Com funciona?

Les bombes de calor capten l’energia de l’aire i a través d’elles les transfereix a l’habitació o l’aigua corrent. Això s’aconsegueix mitjançant el cicle termodinàmic que utilitza un gas refrigerant per a extreure la calor de l’aire exterior. 

 

El preu de l’electricitat no para de pujar. Som conscients que el carbó i el petroli algun dia s’esgotaran, i aquest final sembla no estar molt llunyà. Per això, cada vegada hi ha més persones que aposten per les energies alternatives i ecològiques, com les procedents del vent i/o el sol. 

Les energies renovables són les alternatives més barates i respectuoses amb el planeta, generen una major independència energètica i permeten reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle. 

I, sens dubte, una de les energies renovables que destaca per ser un dels sistemes més eficient per a produir calefacció i aigua calenta per a un habitatge és la aerotermia.

ENERGÍA NETA

S’extreu l’energia de manera eficient de l’aire exterior de l’habitatge, sense contaminació.

CUIDEM DE LA SEVA SALUT

L’aire que envolta la seva llar és il·limitada i gratuïta. Comenci a utilitzar-ho.

100% MARCA ESPANYA

Sent fabricants ens assegurem la millor solució per a aconseguir un alt rendiment en els nostres equips.

GARANTIA FINS A 20 ANYS

Garantia de revisió i servei tècnic 365 dies a l’any. Estalvi màxim garantit.

QUIN ESTALVI SUPOSA?

Fins a un 70% d’estalvi en les factures d’aigua calenta (ACS), respecte a altres sistemes com a gasoil, ga… Vol que li fem un càlcul aproximat? Expliqui’ns el seu cas i et fem una estimació.

La aerotemia és idònia per a nova construcció, per a xalets, adossats o cases unifamiliars i per a comunitats de veïns. També en la rehabilitació d’edificis i habitatges existents.

Vols que li fem un càlcul aproximat?

LA AEROTERMIA NO CREMA, NO TIRA FUM

La resta de sistemes de calefacció cremen combustible per a escalfar aprofitant el poder calorífic de cada material, líquid, sòlid o gasós. Mai aconsegueixen arribar a un rendiment del 100% perquè generen residus o contenen partícules no combustibles que pagues però no cremes.

Qualsevol calefacció per combustió genera gasos d’efecte d’hivernacle o contaminen l’ambient de la nostra ciutats. La aerotermia és una energia neta.

EQUIPS COMPACTES I MODULARS

AEROTERMIA ESTUDI SOLAR

Els nostres equips són compactes i modulars, la qual cosa permeten que la instal·lació sigui senzilla. Consten d’una unitat exterior i una interior, a la qual es connecten els dispositius interiors d’emissió. Es puguin complementar amb altres instal·lacions ja existents o complementàries, com per exemple plaques solars tèrmiques per a ACS.

A més, els equips de aerotermia d’Estudio Solar són 100% marca Espanya. Sent fabricants no assegurem la millor solució per a aconseguir un alt rendiment. I oferim una garantia de revisió i servei tècnic els 365 dies a l’any fins a 20 anys.

PRINCIPALS AVANTATGES

A més de l’estalvi, la aerotermia compta amb múltiples avantatges:

Aporta més energia de la que consumeix. És a dir, consumeix menys energia que els sistemes de calefacció i tradicionals i això es tradueix en un estalvi en la factura de la llum.

És una energia neta, renovable i sostenible, ja que s’extreu l’energia de manera eficient de l’aire, sense contaminació.

No requereix gairebé manteniment.

 – L’aire és il·limitat i gratuït.

VOLS REBAIXAR LA TEVA FACTURA MENSUAL DE LLUM? VOLS APOSTAR PER UNA ENERGIA RENOVABLE, NETA I EFICIENT?

ESCRÍBENOS

    He llegit i accepto la vostra Política de Privacitat.

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
    Privacidad