ELS NOSTRES PRODUCTES

Conegui a fons tot el que li ofereix Estudio Solar.

ELS NOSTRES PRODUCTES

EXEMPLARS

El Sol ha exercit a través de la història de la humanitat, una enorme influència en el desenvolupament de la nostra mitologia i vida religiosa.

Curiosament el Sol acabarà tenint una enorme influència en el desenvolupament de la nostra vida social i tecnològica de futur.

AEROTERMIA

La aerotermia en aigua calenta, extreu l’energia continguda en l’aire, fins i tot amb temperatures exteriors sota zero i la transfereix a l’aigua de la seva llar en un dipòsit per a la seva posterior utilització.

És una tecnologia neta que extreu fins a un 80% de l’energia de l’aire

TERMOSOLAR

 

Els equips tèrmics solars capten l’energia radiant del sol per al seu aprofitament, emmagatzemant-la en un dipòsit per a la seva posterior utilització.

Tots els nostres equips destaquen per la seva estètica i integració gràcies al seu disseny de dipòsit “amagat”

OSMOSIS

Els equips tèrmics solars capten l’energia radiant del sol per al seu aprofitament, emmagatzemant-la en un dipòsit per a la seva posterior utilització.

Tots els nostres equips destaquen per la seva estètica i integració gràcies al seu disseny de dipòsit “amagat”

FOTOVOLTAIQUES

Gràcies als mòduls fotovoltaics es produeix electricitat. En l’inversor aquest corrent es converteix en corrent altern convencional i l’excedent es guarda en la bateria per a consum posterior.

L’energia produïda es pot aprofitar directament en tots els aparells de casa

SOSTENIBILITAT

Respectuosos amb el medi ambient

L’experiència adquirida amb la inversió en tecnologies i pràctiques comercials respectuoses amb el medi ambient suposa augmentar la competitivitat del seu negoci.

Per damunt de conceptes de sostenibilitat, les empreses que integren les energies renovables com a peça del negoci, discorren que l’obtenció de beneficis és el principal objectiu, millorant la seva estratègia empresarial en estalviar mes a mes en les despeses fixes. Contribueixen, per tant, a crear un marc on les empreses poden fomentar el creixement econòmic i la competitivitat, al mateix temps que es garanteix la protecció del medi ambient posant en valor la sostenibilitat de l’impacte social i mediambiental

EL SOL FONT D’ENERGIA

El Sol emet en un minut 10.000 vegades l’energia que consumim en el mateix període

El Sol emet en un minut 10.000 vegades l’energia que consumim en el mateix període

La forma en la qual l’home ha utilitzat l’energia per a escalfar l’aigua s’ha transformat i evolucionat, però mai com ara.  Si abans escalfàvem l’aigua amb energies que danyaven el medi ambient, actualment l’home ha pogut fer un pas més enllà. Vam aprendre a escalfar l’aigua amb ENERGIA SOLAR i ara és possible oblidar-se del gas butà, gas natural i dels termos elèctrics. Aquest pas evolutiu ens permet utilitzar l’energia de manera sostenible i molt més eficient. En ESTUDIO SOLAR et proposem que ens acompanyis i que tu també facis el pas.

FABRICANTS

Sent fabricants ens assegurem la millor solució per a aconseguir un alt rendiment en les nostres plaques solars.

INSTAL·LADORS

La correcta instal·lació de les plaques solars tèrmiques és fonamental per a aconseguir un alt rendiment.

SERVEI TÈCNIC

El nostre servei tècnic està sempre preparat per a solucionar qualsevol incidència immediatament.

GARANTIA

Estem sempre a l’avantguarda, garantint que puguis disposar de l’última tecnologia.

Vols informació sobre algun dels nostres productes?

Emplena aquest formulari i rampell ens posarem en contacte amb tu

    He llegit i accepto la vostra Política de Privacitat.

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
    Privacidad