Es podria dir que Espanya és un paradís per a aquells que busquen sol i bones temperatures. Encara que és veritat que, durant l’estiu, en alguns punts de la Península superem els 40 graus. Intentem pal·liar aquesta calor a la platja, en la piscina… i tirant d’aire condicionat. Imprescindible a l’estiu, però abusem massa d’ell. En algunes oficines la “guerra” està entre els que tenen calor i li donen més força a l’aire condicionat i els que tenen fred i han d’utilitzar la jaqueta. I a casa, la situació és similar. I la conseqüència directa de l’abús de l’aire condicionat la trobem en les facturesPer a evitar aquest abús i reduir la factura de llum a l’estiu, en  Estudio Solar et donem aquests consells:

  • Controla la temperatura. Cada grau de menys que posis en l’aire condicionat es tradueix en un augment en el consum i en la factura de la llum. 

  • Tanca finestres. Durant les hores que de més calor, tanca les finestres per a evitar que la calor entri.

  • Obre finestres. Aprofita i ventila la teva casa, l’oficina… en les hores més fresques, que generalment solen ser a l’alba i a la nit.

  • Apaga els aparells que no estiguis utilitzant (televisions, ordinadors…)

  • Beu aigua, sucs, begudes fredes i fins i tot donant-te una dutxa amb aigua freda.

ahorrar en verano - energía solar - estudio solar - energía renovables

Estudio Solar – Energía solar

Estalviar! Tots volem estalviar i moltes vegades se’ns oblida el que uns altres pensen d’Espanya: “Espanya és un paradís per a aquells que busquen sol”. Perquè hauríem d’aprofitar aquest sol i l’energia solar.El sol és una font d’energia que emet en un minut 10.000 vegades l’energia que consumim en el mateix període. La forma en la qual l’home ha utilitzat l’energia per a escalfar l’aigua s’ha transformat i evolucionat, però mai com ara. Si abans escalfàvem l’aigua amb energies que danyaven el medi ambient, actualment l’home ha pogut fer un pas més enllà. Vam aprendre a escalfar l’aigua amb ENERGIA SOLAR. Aquest pas evolutiu ens permet utilitzar l’energia de manera sostenible i molt més eficient. En ESTUDIO SOLAR et proposem que ens acompanyis i que tu també facis el pas. Conegui a fons tot el que li ofereix Estudio Solar i estalvia en la teva llar.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad