AVÍS LEGAL

 1. INFORMACIÓ EN COMPLIMENT DEL QUE S’ESTABLEIX EN LA LLEI 34/2002, D’11 DE JULIOL, DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC

En compliment del que s’estableix en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (d’ara endavant, LSSI-CE), s’informa de manera expressa, precís i inequívoc, tant als destinataris del servei com als òrgans competents, dels següents aspectes relatius al prestador de serveis de la societat de la informació:

DENOMINACIÓ SOCIAL: ESTUDIO SOLAR RENOVABLES, S.L

CIF: B66081605

ACTIVITAT: Instal·lacions Elèctriques.

ADREÇA: Ronda Isaac Peral i Cavaller, Núm. 13

Parc tecnològic, Paterna

CP 46980, València, Espanya.

TEL. 960 046 811

EMAIL: info@estudiosolar.es

WEB: https://www.estudiosolar.es/

DADES D’INSCRIPCIÓ EN EL REGISTRE MERCANTIL: Registre Mercantil de València, Tom 9773, Llibre 7055, Foli 177, Secció 8, Fulla V 158836.

 1. INFORMACIÓ EN COMPLIMENT DE LA NORMATIVA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

A Europa i a Espanya existeixen normes de protecció de dades pensades per a protegir la seva informació personal d’obligat compliment per a la nostra entitat.

Per això, és molt important per a nosaltres que entengui perfectament què farem amb les dades personals que li demanem.

Així, serem transparents i li donarem el control de les seves dades, amb un llenguatge senzill i opcions clares que li permetran decidir què farem amb la seva informació personal.

Si us plau, si una vegada llegida la present informació li queda algun dubte, no dubti a preguntar-nos.

Moltes gràcies per la seva col·laboració.

 1. Contacti amb el nostre delegat de protecció de dades

Sap que en la nostra entitat comptem amb un delegat de protecció de dades al qual pot enviar totes les seves reclamacions, dubtes i suggeriments sobre l’ús de la seva informació personal?

El nostre delegat de protecció de dades es diu AUDIDAT i aquests són les seves dades de contacte:

Telèfon de contacte: 96 131 88 04

Adreça de correu electrònic de contacte: valencia@audidat.com

Pàgina web: http://www.audidatvalencia.com/

 1. Per a què usarem les seves dades?

Amb caràcter general, les seves dades personals seran usats per a poder relacionar-nos amb vostè, poder prestar-li els nostres serveis i atendre les sol·licituds que ens ha realitzat per mitjà dels formularis de la nostra web.

Així mateix, també poden ser usats per a altres activitats, com enviar-li publicitat o promocionar les nostres activitats.

 1. Per què necessitem usar les seves dades?

Les seves dades personals són necessaris per a poder relacionar-nos amb vostè i poder prestar-li els nostres serveis, la qual cosa ens permet l’ús de la seva informació dins de la legalitat.

No obstant això, hi ha determinades situacions en les quals necessitarem el seu permís previ per a poder realitzar determinades activitats, com poder enviar-li publicitat o publicar la seva imatge en Internet. Per a això, posarem a la seva disposició una sèrie de caselles que li permetran decidir de manera clara i senzilla sobre l’ús de la seva informació personal.

 1. Qui coneixerà la informació que li demanem?

Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que li demanem.

D’igual manera, podran tenir coneixement de la seva informació personal aquelles entitats que necessitin tenir accés a la mateixa perquè puguem prestar-li els nostres serveis. Així per exemple, el nostre banc coneixerà les seves dades si el pagament dels nostres serveis es realitza mitjançant targeta o transferència bancària.

Així mateix, tindran coneixement de la seva informació aquelles entitats públiques o privades a les quals estiguem obligats a facilitar les seves dades personals amb motiu del compliment d’alguna llei. Posant-li un exemple, la Llei Tributària obliga a facilitar a l’Agència Tributària determinada informació sobre operacions econòmiques que superin una determinada quantitat.

En el cas que, al marge dels supòsits comentats, necessitem donar a conèixer la seva informació personal a altres entitats, li sol·licitarem prèviament el seu permís a través d’opcions clares que li permetran decidir referent a això.

 1. Com protegirem les seves dades?

Protegirem les seves dades amb mesures de seguretat eficaces en funció dels riscos que comporta l’ús de la seva informació.

Per a això, la nostra entitat ha aprovat una Política de Protecció de Dades i es realitzen controls i auditories anuals per a verificar que les seves dades personals estan segurs en tot moment.

 1. Enviarem les seves dades a altres països?

En el món hi ha països que són segurs per a les seves dades i altres que no ho són tant. Així per exemple, la Unió Europea és un entorn segur per a les seves dades. La nostra política és no enviar la seva informació personal a cap país que no sigui segur des del punt de vista de la protecció de les seves dades.

En el cas que, amb motiu de prestar-li el servei, sigui imprescindible enviar les seves dades a un país que no sigui tan segur com Espanya, sempre li sol·licitarem prèviament el seu permís i aplicarem mesures de seguretat eficaces que redueixin els riscos de l’enviament de la seva informació personal a un altre país.

 1. Durant quant temps conservarem les seves dades?

Conservarem les seves dades durant la nostra relació i mentre ens obliguin les lleis. Una vegada finalitzats els terminis legals aplicables, procedirem a eliminar-los de manera segura i respectuosa amb el medi ambient.

 1. Quins són els seus drets de protecció de dades?

En qualsevol moment pot dirigir-se a nosaltres per a saber quina informació tenim sobre vostè, rectificar-la si fos incorrecta i eliminar-la una vegada finalitzada la nostra relació, en el cas que això sigui legalment possible.

També té dret a sol·licitar el traspàs de la seva informació a una altra entitat. Aquest dret es diu “portabilitat” i pot ser útil en determinades situacions.

Per a sol·licitar algun d’aquests drets, haurà de realitzar una sol·licitud escrita a la nostra adreça, juntament amb una fotocòpia del seu DNI, per a poder identificar-li.

En les oficines de la nostra entitat disposem de formularis específics per a sol·licitar aquests drets i li oferim la nostra ajuda per al seu emplenament.

Per a saber més sobre els seus drets de protecció de dades, pot consultar la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

 1. Pot retirar el seu consentiment si canvia d’opinió en un moment posterior?

Vostè pot retirar el seu consentiment si canvia d’opinió sobre l’ús de les seves dades en qualsevol moment.

Així per exemple, si vostè en el seu moment va estar interessat a rebre publicitat dels nostres productes o serveis, però ja no desitja rebre més publicitat, pot fer-nos-ho constar a través del formulari d’oposició al tractament disponible en les oficines de la nostra entitat.

 1. En cas que entengui que els seus drets han estat desatesos, on pot formular una reclamació?

En cas que entengui que els seus drets han estat desatesos per la nostra entitat, pot formular una reclamació en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través d’algun dels mitjans següents:

 • Seu electrònica: www.agpd.es
 • Adreça postal:

Agència Espanyola de Protecció de Dades

C/ Jorge Juan, 6

28001-Madrid

 • Via telefònica:

Tel. 901 100 099

Tel. 91 266 35 17

Formular una reclamació en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades no comporta cap cost i no és necessària l’assistència d’advocat ni procurador.

 1. Elaborarem perfils sobre vostè?

La nostra política és no elaborar perfils sobre els usuaris dels nostres serveis.

No obstant això, poden existir situacions en les quals, amb finalitats de prestació del servei, comercials o d’un altre tipus, necessitem elaborar perfils d’informació sobre vostè. Un exemple pogués ser la utilització del seu historial de compres o serveis per a poder oferir-li productes o serveis adaptats als seus gustos o necessitats.

 1. Usarem les seves dades per a altres fins?

La nostra política és no usar les seves dades per a altres finalitats diferents a les que li hem explicat. Si, no obstant això, necessitéssim usar les seves dades per a activitats diferents, sempre li sol·licitarem prèviament el seu permís a través d’opcions clares que li permetran decidir sobre aquest tema.

 1. Qualitat de les dades tractades

La nostra política és no recollir dades de persones menors de tretze anys i en el cas que una persona menor de tretze anys ens faciliti les seves dades, procedirem a la seva destrucció immediata.

No ha de facilitar-nos dades falses o de terceres persones sense el seu consentiment. Vostè és responsable de la veracitat i exactitud de les dades aportades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad