Estudio Solar

solucions per a la seva llar que estalvien diners guanyant en salut i benestar per al futur

ESTUDIO SOLAR

L’energia solar no sols és l’energia del futur, sinó la del present. Amb els nostres exemplars li proposem adquirir coneixements i/o reforçar els que ja té, sobre la tecnologia solar i totes les seves aplicacions.

INSTAL·LACIONS D'ACS TERMOSOLARS

Som experts a realitzar instal·lacions d’equips solars per a l’aigua calenta sanitària. Posem a l’abast de la seva llar l’energia solar tèrmica que permet obtenir aigua calenta gràcies al sol, font inesgotable d’energia.

INSTAL·LACIONS D'ACS AEROTERMIA

Aerotermia és una tecnologia molt eficient que es basa en l’extracció d’energia de l’aire. Amb aerotermia es pot produir calor, fred i aigua calenta sanitària (ACS) mitjançant un sol equip de manera neta i barata.

EQUIPS COMPLEMENTARIS

Oferim productes complementaris per a l’estalvi en la seva llar; amb el nostre sistema d’aigua osmotitzada s’oblidarà de consumir més aigua embotellada, i les nostres solucions LED li permetran disminuir la seva factura de la llum.

Estudio Solar Renovables

Som una empresa de València del sector de l’energia solar. Estem en creixement continu, especialitzats en projectes d’instal·lació d’equips solars tèrmics.

COMPROMÍS

Som una empresa compromesa amb el medi ambient i el desenvolupament sostenible i el fem creant un model energètic més eficient

POSA EL TEU GRANET DE SORRA

Un món més sostenible és possible

En Estudio Solar et proposem que ens acompanyis i que tu també facis el pas.

ESTIMEM LA LLUM DEL SOL

Produir aigua calenta sanitària mitjançant la llum del sol és un luxe que, mitjançant una instal·lació ràpida i senzilla, li permetem dur a terme en la seva llar.

CUIDEM DE LA SEVA SALUT

Pensem en el seu estalvi energètic tant com en la seva salut. Per això oferim productes beneficiosos per a la mateixa com la nostra Osmosis Inversa.

COBERTURA TOT L’ANY

El nostre servei tècnic està capacitat per a solucionar els seus dubtes i/o avaries en la major brevetat possible, sempre al seu servei.

GARANTIA

Li oferim una garantia de l’equip extensible fins a 20 anys, subjecta a un manteniment professional, amb la finalitat de garantir un estalvi durador.

Toca cuidar el planeta | Energies Renovables

El canvi climàtic està a l'ordre del dia. Espanya s'ha proposat ser un país neutre quant a emissions de CO₂ per al 2050. El sistema més eficient per a produir electricitat és la generació d'energies renovables. Sol, vent i aigua. Cadascun d'aquests recursos posseeix...

Quant pagues en la teva factura de la llum?

Quant pagues en la teva factura de la llum? Pagues molt? Entens la factura? La factura de la llum és un malson. D'una banda, en els últims anys ha pujat, i molt, i sembla que aquesta tendència no canviarà. D'altra banda, entendre una factura és difícil, però...

Estalvia a l’estiu! | Energía solar

Es podria dir que Espanya és un paradís per a aquells que busquen sol i bones temperatures. Encara que és veritat que, durant l'estiu, en alguns punts de la Península superem els 40 graus. Intentem pal·liar aquesta calor a la platja, en la piscina… i tirant d'aire...

ENTRADES DE BLOG

Al blog d’Estudi Solar trobareu les notícies més recents de el sector. Principalment, allò relacionat amb el nostre principal producte: l’energia solar tèrmica o energia termosolar.

ELS NOSTRES CLIENTS DIUEN…

Molt agraït amb Estudio Solar

Encara sort que ja estava preparat per al fred que s’ha acostat a la meva ciutat aquests dies. Vaig contactar per primera vegada amb aquesta empresa, per a fer la instal·lació en el meu xalet a Amposta. Les plaques es van instal·lar a la fi de 2016 per a climatitzar la piscina, i només tinc agraïments amb el servei, amb l’atenció i amb la garantia a llarg termini de l’eficiència que ens ha donat aquests mesos enrere. El primer que em van oferir va ser un estudi per a tenir el servei amb la màxima efectivitat. A més ens va orientar sobre les plaques que feien falta i amb això, un estudi de rendibilitat comparat amb el que fins a aquest moment tenia. És important saber quants membres familiars som els que demanem aquestes plaques solars per a saber l’estalvi. Les notícies del rebut de la llum per al pròxim 2018 no són molt piadoses amb la nostra butxaca i damunt entrant en ple hivern, estem exposats a factures sagnants. M’acolliré a un pagament ajornat pel qual l’amortització es fa segons les possibilitats de cadascun. De totes maneres, abans de tot et fan aquest estudi que t’he comentat i a més et passen el pressupost. Un 10 per a l’assessorament i per als instal·ladors

.”

– Pedro Ferrer

Empresa seriosa i serveis de qualitat

Empresa molt seriosa i de qualitat. Em van assessorar perfectament abans que contractés res i una vegada ho contracti, m’agrado la rapidesa i eficàcia a realitzar la instal·lació. Estic molt content i compleix totalment el que em van dir i les meves expectatives. Empresa totalment recomanable.

– Félix Cano

Encantats amb el seu assessorament i atenció post venda

El millor és l’assessorament abans de la compra, el material és bo i funciona tot ok. El d’una altra empresa pot ser-ho també, però cap em va explicar tan clarament el sistema i em va convèncer adaptant-se 100% a les meves necessitats.”

— Nicolás Neira

Empresa de confiança i professional

Empresa de confiança, professional a l’hora d’informar-te sobre les plaques i els diners que t’estalviaràs segons la despesa que tinguis i els que sigueu a casa. Al meu per descomptat sent 5 i familiars en nadal m’està sortint rendible. Cada vegada que el rebut de llum puja m’alegro, perquè es fa més curt el temps en el qual recuperaré la inversió de la instal·lació.”

– Rafael Puig

L'equip funciona perfectament

Els vaig conèixer en una carrera a Alberic a mitjan any. Em van assessorar i van instal·lar un equip solar per a la casa de camp. Funciona perfectament, en aquests 7 – 8 mesos no he tingut cap mena de problema.”

– Gise Cardoso

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

ESCRIU-NOS

Estem desitjant conèixer-te i que ens comptis el teu projecte. Compta amb nosaltres per a resoldre tots els dubtes o preguntes que tinguis, o simplement envia’ns un mail per a explicar-nos què penses. 

    He llegit i accepto la vostra Política de Privacidat.

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
    Privacidad